Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Radiković, T. (2014). Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068
Radiković, Tea. "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068
Radiković, Tea. "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068
Radiković, T. (2014). 'Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068
Radiković T. Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068
T. Radiković, "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068