Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Klinar, M. (2022). Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435
Klinar, Marijan. "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435
Klinar, Marijan. "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435
Klinar, M. (2022). 'Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435
Klinar M. Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 01.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435
M. Klinar, "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435