Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Bunić, M. (2023). Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939
Bunić, Magdalena. "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939
Bunić, Magdalena. "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939
Bunić, M. (2023). 'Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939
Bunić M. Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 02.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939
M. Bunić, "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939