disertacija
Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Čanak, I. (2020). Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

Čanak, Iva. "Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

Čanak, Iva. "Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

Čanak, I. (2020). 'Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

Čanak I. Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

I. Čanak, "Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119103

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.