diplomski rad
Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena

Grünfeld, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Grünfeld, P. (2021). Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

Grünfeld, Petra. "Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

Grünfeld, Petra. "Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

Grünfeld, P. (2021). 'Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

Grünfeld P. Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

P. Grünfeld, "Kemijski sastav tradicionalnih i novih hibridnih sorata pitomog kestena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075123

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.