Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Poljanec, I. (2022). Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182
Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182
Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182
Poljanec, I. (2022). 'Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182
Poljanec I. Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182
I. Poljanec, "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182