završni rad
Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju

Huber, Ante
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Huber, A. (2022). Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber, A. (2022). 'Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Huber A. Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

A. Huber, "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.