Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Grujić Tomas, N. (2022). Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553
Grujić Tomas, Nina. "Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553
Grujić Tomas, Nina. "Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553
Grujić Tomas, N. (2022). 'Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 03.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553
Grujić Tomas N. Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 03.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553
N. Grujić Tomas, "Uloga temperature i pH otopine na pokazatelje klijavosti zobi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:433553