završni rad
Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.)

Lučić, Klaudija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Lučić, K. (2020). Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

Lučić, Klaudija. "Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

Lučić, Klaudija. "Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

Lučić, K. (2020). 'Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

Lučić K. Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

K. Lučić, "Utjecaj različitih temperatura na klijavost i svojstva klijanaca inkarnatke (Trifolium incarnatum L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:377166

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.