diplomski rad
Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja

Šperanda, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Šperanda, K. (2019). Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, K. (2019). 'Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda K. Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

K. Šperanda, "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.