prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište

Dajč, Gordan
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Dajč, G. (2019). Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, G. (2019). 'Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč G. Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

G. Dajč, "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.