Prekodravac, S. (2016). Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189
Prekodravac, Sanja. "Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189
Prekodravac, Sanja. "Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189
Prekodravac, S. (2016). 'Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189
Prekodravac S. Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189
S. Prekodravac, "Genetski modificirana hrana u odnosu na organsku poljoprivredu.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:115189