Šimić, M. (2015). SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA (Specijalistički diplomski stručni). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635
Šimić, Martina. "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635
Šimić, Martina. "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635
Šimić, M. (2015). 'SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635
Šimić M. SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA [Specijalistički diplomski stručni]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2015 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635
M. Šimić, "SPECIFIČNE PREHRANE: MAKROBIOTIKA I SIROVA HRANA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:988635