Tretinjak, E. (2023). Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613
Tretinjak, Eva. "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613
Tretinjak, Eva. "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613
Tretinjak, E. (2023). 'Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 01.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613
Tretinjak E. Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 01.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613
E. Tretinjak, "Primjena HACCP sustava u ugostiteljskom objektu niskog rizika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:569613