Kletečki, L. (2022). Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816
Kletečki, Lea. "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816
Kletečki, Lea. "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816
Kletečki, L. (2022). 'Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816
Kletečki L. Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816
L. Kletečki, "Uloga prehrane biljnog podrijetla u prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:259816