završni rad
SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“

Šterpin, Natalija
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Šterpin, N. (2022). SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“ (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

Šterpin, Natalija. "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

Šterpin, Natalija. "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

Šterpin, N. (2022). 'SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

Šterpin N. SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“ [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2022 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

N. Šterpin, "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE POSLOVNE FUNKCIJE „ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ PROIZVODA“", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:991585

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.