završni rad
Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije

Špoljar, Danica
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Špoljar, D. (2015). Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, Danica. "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, Danica. "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar, D. (2015). 'Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Špoljar D. Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

D. Špoljar, "Kvaliteta bagremovog meda Krapinsko-zagorske županije", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:536304

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.