Poturiček, L. (2017). UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831
Poturiček, Luka. "UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831
Poturiček, Luka. "UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831
Poturiček, L. (2017). 'UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831
Poturiček L. UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831
L. Poturiček, "UTJECAJ DODATKA KALCIJEVOG KARBONATA NA EKSTRAKTABILNOST ULJA IZ MASLINOVOG TIJESTA SORTE BUŽA, OBLICA, LECCINO, ROŠINJOLA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:935831