prikaz prve stranice dokumenta NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU

Antonić, Paval
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Antonić, P. (2016). NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić, P. (2016). 'NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 02.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Antonić P. NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 02.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

P. Antonić, "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.