Ali, A. (2021). Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071
Ali, Anisa. "Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071
Ali, Anisa. "Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071
Ali, A. (2021). 'Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 14.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071
Ali A. Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 14.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071
A. Ali, "Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:853071