Pristup korisnicima matične ustanove
Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Baković, Ž. (2019). Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Baković, Željka. "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Baković, Željka. "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Baković, Ž. (2019). 'Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 21.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Baković Ž. Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 21.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Ž. Baković, "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.