prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA

Lazić, Igor
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Lazić, I. (2009). UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

Lazić, Igor. "UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

Lazić, Igor. "UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

Lazić, I. (2009). 'UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

Lazić I. UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2009 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

I. Lazić, "UTJECAJ PREŠANJA NA KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA VINA GRAŠEVINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:622543

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.