Znanstveni rad - Ostalo
Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade
U: Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018. str. 379-387. urn:nbn:hr:112:463255


Citirajte ovaj rad

Škrabal, S., Marčetić, H., Ergović Ravančić, M. i Obradović, V. (2018). Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation (str. 379-387). Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255

Škrabal, Svjetlana, et al. "Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade." Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018, str. 379-387. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255

Škrabal, Svjetlana, Helena Marčetić, Maja Ergović Ravančić i Valentina Obradović. "Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade." U Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, 379-387. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018. Citirano 08.03.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255

Škrabal, S., et al. (2018) 'Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade', Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation, Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, Požega, str. 379-387. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255 (Datum pristupa: 08.03.2024.)

Škrabal S, Marčetić H, Ergović Ravančić M, Obradović V. Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade. Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation. Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna; 2018. Str. 379-387. [pristupljeno 08.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255

S. Škrabal, H. Marčetić, M. Ergović Ravančić i V. Obradović, "Utjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade", Proceedings of 6th International Conference "Vallis Aurea" focus on reseach and innovation Požega: Veleučilište u Požegi; DAAAM International Vienna, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:463255 [Citirano: 08.03.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.