prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA

Šporčić, Bruno
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Šporčić, B. (2019). UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, Bruno. "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić, B. (2019). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Šporčić B. UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

B. Šporčić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KONCENTRACIJA GIBERELINSKE KISELINE I BENZIL ADENINA NA RAZGRANJIVANJE SADNICA JABUKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351635

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.