prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA

Švarc, Marina
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Švarc, M. (2011). UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, M. (2011). 'UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc M. UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

M. Švarc, "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.