Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Sabol, N. (2012). Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933
Sabol, Nataša. "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933
Sabol, Nataša. "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933
Sabol, N. (2012). 'Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933
Sabol N. Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933
N. Sabol, "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933