Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Mađarić, J. (2017). Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610
Mađarić, Josipa. "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610
Mađarić, Josipa. "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610
Mađarić, J. (2017). 'Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610
Mađarić J. Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610
J. Mađarić, "Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:955610