prikaz prve stranice dokumenta Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom

Čavlović, Ljubica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čavlović, Lj. (1980). Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Lj. (1980). 'Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović Lj. Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 26.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Lj. Čavlović, "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.