Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Serdarušić, N. (2015). Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642
Serdarušić, Neven. "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642
Serdarušić, Neven. "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642
Serdarušić, N. (2015). 'Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642
Serdarušić N. Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 20.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642
N. Serdarušić, "Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:937642