prikaz prve stranice dokumenta Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta

Škoro, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Škoro, V. (2008). Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, Vedrana. "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, Vedrana. "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, V. (2008). 'Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro V. Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

V. Škoro, "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.