Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. str. 75-89. urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina; Ćorić, Nevena; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Lončarić, Melita

Citirajte ovaj rad

Zorić, M., Ćorić, N., Jokić, S., Šubarić, D. i Lončarić, M. (2018). Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 75-89). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina, et al. "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 75-89. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, Marina, Nevena Ćorić, Stela Jokić, Drago Šubarić i Melita Lončarić. "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 75-89. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 10.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

Zorić, M., et al. (2018) 'Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 75-89. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494 (Datum pristupa: 10.04.2024.)

Zorić M, Ćorić N, Jokić S, Šubarić D, Lončarić M. Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 75-89. [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494

M. Zorić, N. Ćorić, S. Jokić, D. Šubarić i M. Lončarić, "Prirodni dodatci prehrani kao nositelji nutritivne kvalitete, ljekovitog potencijala i održivosti proizvoda", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:885494 [Citirano: 10.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.