prikaz prve stranice dokumenta Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida

Deže, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Deže, M. (2022). Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

Deže, Martina. "Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

Deže, Martina. "Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

Deže, M. (2022). 'Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

Deže M. Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

M. Deže, "Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:801713

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.