prikaz prve stranice dokumenta Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu

Marketanović, Željka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Marketanović, Ž. (2010). Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Željka. "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović, Ž. (2010). 'Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Marketanović Ž. Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Ž. Marketanović, "Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:794415

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.