Lipovac, D. (2024). Proizvodnja zamrznutog jogurta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514
Lipovac, Dora. "Proizvodnja zamrznutog jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514
Lipovac, Dora. "Proizvodnja zamrznutog jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514
Lipovac, D. (2024). 'Proizvodnja zamrznutog jogurta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514
Lipovac D. Proizvodnja zamrznutog jogurta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514
D. Lipovac, "Proizvodnja zamrznutog jogurta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753514