prikaz prve stranice dokumenta Svojstva i primjena intenzivnih sladila
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Svojstva i primjena intenzivnih sladila

Katalinić, Toni
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Katalinić, T. (2018). Svojstva i primjena intenzivnih sladila (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, Toni. "Svojstva i primjena intenzivnih sladila." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, Toni. "Svojstva i primjena intenzivnih sladila." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić, T. (2018). 'Svojstva i primjena intenzivnih sladila', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Katalinić T. Svojstva i primjena intenzivnih sladila [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

T. Katalinić, "Svojstva i primjena intenzivnih sladila", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:691982

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.