prikaz prve stranice dokumenta Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima

Hrastić, Romina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Hrastić, R. (2009). Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

Hrastić, Romina. "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

Hrastić, Romina. "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

Hrastić, R. (2009). 'Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

Hrastić R. Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

R. Hrastić, "Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:600784

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.