prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bilić, B. (2011). Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, B. (2011). 'Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić B. Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 20.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

B. Bilić, "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.