završni specijalistički
Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode

Jovičić, Daria
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jovičić, D. (2016). Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, D. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić D. Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

D. Jovičić, "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.