Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. str. 132-143. urn:nbn:hr:109:450668


Citirajte ovaj rad

Moslavac, T., Jokić, S., Aladić, K., Galović, M. i Šubarić, D. (2017). Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 132-143). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668

Moslavac, Tihomir, et al. "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja." Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017, str. 132-143. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668

Moslavac, Tihomir, Stela Jokić, Krunoslav Aladić, Maja Galović i Drago Šubarić. "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja." U Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 132-143. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. Citirano 10.04.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668

Moslavac, T., et al. (2017) 'Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 132-143. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668 (Datum pristupa: 10.04.2024.)

Moslavac T, Jokić S, Aladić K, Galović M, Šubarić D. Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2017. Str. 132-143. [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668

T. Moslavac, S. Jokić, K. Aladić, M. Galović i D. Šubarić, "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja", Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450668 [Citirano: 10.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.