prikaz prve stranice dokumenta Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima

Rušnov, Krešimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Rušnov, K. (2011). Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

Rušnov, Krešimir. "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

Rušnov, K. (2011). 'Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

Rušnov K. Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

K. Rušnov, "Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:438605

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.