diplomski rad
Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta

Vidaček, Štefica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Vidaček, Š. (2016). Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, Š. (2016). 'Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček Š. Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Š. Vidaček, "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.