prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda

Marić, Evica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Marić, E. (2019). Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

Marić, Evica. "Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

Marić, Evica. "Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

Marić, E. (2019). 'Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

Marić E. Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

E. Marić, "Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375989

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.