diplomski rad
Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti

Kotarski, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Kotarski, I. (2015). Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, I. (2015). 'Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski I. Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

I. Kotarski, "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.