Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Palfi, M. (2010). Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951
Palfi, Marija. "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951
Palfi, Marija. "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951
Palfi, M. (2010). 'Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951
Palfi M. Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 14.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951
M. Palfi, "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951