Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Citirajte ovaj rad
Čeple, D. (2017). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607
Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607
Čeple, Dunja. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607
Čeple, D. (2017). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607
Čeple D. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 12.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607
D. Čeple, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344607