Jakupić, Ž. (2010). Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874
Jakupić, Željka. "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874
Jakupić, Željka. "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874
Jakupić, Ž. (2010). 'Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874
Jakupić Ž. Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 20.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874
Ž. Jakupić, "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874