prikaz prve stranice dokumenta Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica

Glušac, Neda
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Glušac, N. (2011). Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

Glušac, Neda. "Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

Glušac, Neda. "Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

Glušac, N. (2011). 'Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

Glušac N. Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

N. Glušac, "Kvantitativna analiza peluda u medu kestena, bagrema i zlatnice s područja Našica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:330025

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.