diplomski rad
Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade

Vincek, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Vincek, I. (2020). Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

Vincek, Ivana. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

Vincek, Ivana. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

Vincek, I. (2020). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

Vincek I. Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

I. Vincek, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:290436

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.