prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije

Leskovar, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Leskovar, M. (2022). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

Leskovar, Maja. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

Leskovar, Maja. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

Leskovar, M. (2022). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

Leskovar M. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

M. Leskovar, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.