diplomski rad
Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije

Bilandžija, Tena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode

Citirajte ovaj rad

Bilandžija, T. (2020). Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, Tena. "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija, T. (2020). 'Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Bilandžija T. Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

T. Bilandžija, "Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223166

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.